Az énekesnőnek elege lett a mocskolódó emberekből

Az énekesnőnek elege lett a mocskolódó emberekből, miután egy nő a születendő kisbabája halálát kívánta, ezért úgy döntött, többé nem írhatnak neki hozzászólásokat az oldalára.

Besokallt Tóth Gabi, miután egy nő az Instagramon borzalmas hozzászólást írt neki.

A feltehetően nem épelméjű illető a következőket üzente a várandós énekesnőnek és kedvesének, Krausz Gábornak: „Undorítóak vagytok, azt kívánom, hogy a kölykötök halva szülessen meg. Mind a ketten szánalmasak vagytok.”

Gabi majd a közösségi oldalán ezt osztotta meg:

„Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel, amiket már nem tudok, és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! Tizenöt éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem, ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret, bízom benne, hogy akkor is fog, ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot!” – fogalmazott Instagram-oldalán az énekesnő, akit több ezer rajongója a támogatásáról biztosított.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!