Ezeket ne tedd a bőröddel és szép lesz.

Ezt ne tedd a BŐRÖDDEL !

1. Ne vakard!  - Ha száraz a bőröd, kend be testápolóval. Illetve ha hámlik, akkor radírozd le. A vakarásnál a bőrödet felsérted, ami bevérezhet illetve besebesedhet. Az így bekerülő baktériumok pedig kárt tehetnek a bőrödben.

2. Ne nyomkodd! - Ha pattanásaid és miteszereid vannak, menj el egy kozmetikushoz bőrtisztításra. Illetve keress el egy bőrgyógyászt, aki segít ezeket megfelelő módon eltüntetni.

3. Ne zuhanyozz túl sokat! - Napi 3-4 zuhany káros a bőrnek, ugyanis a jótékony baktériumokat eltávolítva sok káros baktérium megtámadhatja a bőrfelületedet.

4. Ne csípkedd, vágdosd! - A kezeiden a bőrt ne csípkedd, ne vágdosd. Megsértheted vele a bőrödet, ami vérezhet is. Vagy ha vágod, akkor szakszerűen tedd. Olvass utána az interneten vagy kérdez meg egy műkörmöst vagy egy szakembert.

5. Ne tedd ki erős napsugárzásnak/ UV fénynek! - Bár a D vitamin fontos a szervezetünknek, nem szabad túl sokat szolizni illetve napozni mert a mai UV sugarak borzasztóan károsak. Ezért használj nyáron nagyon magas faktorszámú naptejet (SPF).

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!