Nem találod ki! Büszkék lehetünk rá.

Már csak karácsonykor jön haza Magyarországra, vagy ha munkája, premierje van. Philadelphiában lakik, és bár vannak időnként színházi feladatai, a civil szférában helyezkedett el - mondta el a Meglepetés magazinnnak

- Először művészvízummal utaztam ki, közben megkaptam a zöldkártyát, majd beiratkoztam egy kétéves állatorvosasszisztens-technikus suliba, aztán elkezdtem dolgozni egy állatkórházban. Nagyon szerencsés vagyok, mert rugalmas beosztásom van, tehát ha úgy adódik, tudok filmet forgatni vagy néhány hétre hazajönni. A jövőben állatrehabilitációval szeretnék foglalkozni, főleg lovakkal - mesélte a színésznő, akiről mindig köztudott volt, hogy rajong a kutyákért és a lovakért. 

Oroszlán Szonja azért is döntött úgy, hogy elköltözik Magyarországról, mert kicsit besokallt a népszerűségtől, és úgy érezte, hiába sikeres, másra vágyik, még sok mindent ki szeretne próbálni. 

- Az élet hosszú, és nem kell mindig ugyanazt csinálni. A mély vízbe ugrottam, de örülök, hogy megtettem - mondta a lapnak.

★★★ KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ▼ KÖSZÖNJÜK!